Till nyhetsarkivet

Välkommen på visning hemifrån

Kom på virtuell lägenhetsvisning hemifrån och titta närmare på hur Uppsalas första kooperativa hyresrätter kommer att se ut. Vår 3D-visning är en teknik som ger alla möjlighet att se sig om i en lägenhet i kvarteret Docenten, i miljösmarta stadsdelen Rosendal.

Bygget är i full gång och lägenheterna beräknas stå klara för inflyttning i augusti nästa år. Tack vare 3D-tekniken är det möjligt att redan nu gå på en virtuell visning som erbjuder arkitektonisk visualisering med stark närvarokänsla. Med den digitala bostadsväljaren ser man också var i fastigheten de olika lägenheterna finns. Tekniken gör att alla som är intresserade kan komma på visning, oavsett tidpunkt och oavsett hur långt man befinner sig från det pågående bygget.

Här välkomnar vi in till en typlägenhet i kvarteret, där vi har utformat bostäder för att passa olika livssituationer. Till exempel så har flertalet av treorna designats med generösa klädkammare, möjliga att använda som extra sovrum vid behov. Lägenhetstyperna varierar från yteffektiva ettor till en generös sexa högst upp i huset. Perioden för intresseanmälan pågår fram till 19 maj.

Här kommer du direkt till vår virtuella visning
Här kommer du direkt till den digitala lägenhetsväljaren
Här får du veta mer om kvarteret Docenten

Bild från det virtuella visningsverktyget för kvarteret Docenten.

Alla intresserade är välkomna till virtuell visning av SKBs kooperativa hyresrätter i Uppsala. Bild: Studio Superb

2020-05-05