Till nyhetsarkivet

God jul och gott nytt år

Under 2022 gick vi med stolta steg in i vårt hundrasjunde år som förening och företag. Vi förvaltar mer än ett sekel av erfarenhet och kunskap för att skapa trivsel i våra kooperativa hyresrätter.

Bland allt som hänt sedan januari så ser vi bland annat den glada invigningen av kvarteret Skrönan i Bromma, där medlemmar flyttat in i 114 nya lägenheter. I Kista satte vi spaden i marken för kvarteret Torshamn, som kommer att stå klart 2025 med 152 kooperativa hyresrätter.

Just fastigheten i Kista är ett av två kvarter som också fick extra uppmärksamhet när EIB, Europeiska Investeringsbanken, gav oss nytt förtroende med en större investering för hållbar omställning. Ett lån på 800 miljoner kronor kommer att finansiera energieffektiva bostadsfastigheter i Kista (kvarteret Torshamn) och på Södermalm i Stockholm (kvarteret Ananasen).

Som ett kvitto på våra boendes förtroende för oss fick vi priset Kundkristallen för nionde gången, den här gången för ”Högsta produktindex” i Sverige. Än en gång bäst i Sverige på fastighetsförvaltning!

Det goda samarbetet med Läxhjälpen har fortsatt under året och nu till jul stöttar vi naturligtvis Stockholms Stadsmissions arbete, i år deras arbete för utsatta barn.

Och allt annat som hänt får ni gärna läsa om här i vårt nyhetsarkiv och i vårt pressrum.

2022-12-21