Till nyhetsarkivet

Gott engagemang och goda idéer

Hösten är i full gång i föreningen. I september blev det digital utbildning för förtroendevalda medlemmar och i lördags höll vi en ny typ av kvartersrådsträff, dit alla kvartersråd var inbjudna.

”Framtidens kvartersråd” var temat för den workshop de sammankallande deltog i. Kvartersråden fick möjlighet att dela och bidra med sina erfarenheter, idéer och kunskap om sitt arbete med fokus på de boendes engagemang.

I september genomfördes en utbildning för förtroendevalda medlemmar, denna gång helt digitalt för att nå så många som möjligt. Utbildningen omfattade ett övergripande pass riktat till nya förtroendevalda och ett specifikt för kvartersråden.

Om engagemang i höstnumret av Vi i SKB

Temat engagemang går vidare i höstens nummer av Vi i SKB. När tidningen kommer ut i månadsskiftet oktober/november kan du läsa om värdet av engagemang i såväl SKB som andra föreningar. Om du är nyfiken redan nu, så finns en förhandsvisning på vårt instagramkonto. I tidningen kommer också en möjlighet för dig som inte kunde delta i vår guidade historiska vandring i oktober att göra den på egen hand, då den självklart blir höstens SKB-vandring.

Tillfällig studio för direktsänd digital utbildning. Framför kamerorna står Ann-Marie Bertilsdotter, förenings- och medlemsutvecklare på SKB.

Direktsänd utbildning för förtroendevalda från en tillfällig studio på SKBs huvudkontor i september. Framför kamerorna står Ann-Marie Bertilsdotter, förenings- och medlemsutvecklare. Foto: SKB/Henrik Betnér

2022-10-18