Till nyhetsarkivet

Digitala vägar att hitta rätt

Har du en fråga om bosparande? Vill du veta var du kan få medlemsrabatt på lampor? Svaren finns bara ett par klick bort.

Nu när information är lättillgänglig dygnet runt kan du göra väldigt mycket på egen hand och digitaliseringen gör att vi kan använda våra resurser mer effektivt än tidigare.

Titta på ny lägenhet hemifrån

Att söka lägenheter på webben är en självklarhet sedan länge, men i våras flyttade även uthyrningen av parkeringsplatser dit. Det är en tydligare och enklare process både för dig som ska hyra parkering för första gången och för dig som ska byta, där avtalet tecknas direkt på webben med bank-id.

Virtuell lägenhetsvisning ger alla möjlighet att med stark närvarokänsla se sig om i våra nyproducerade fastigheter. Med den digitala bostadsväljaren ser du också var i fastigheten de olika lägenheterna finns. Tekniken gör att alla som är intresserade kan komma på visning av nyproducerade bostäder, oavsett tidpunkt och oavsett hur långt man befinner sig från det pågående bygget. Vår 3D-visning användes av många av de medlemmar som anmält intresse för lägenheterna i kvarteret Docenten i Uppsala.

Mina sidor samlar allt

Som SKB-medlem har du närmare till information om medlemskap och medlemsförmåner med den nya strukturen för Mina sidor, som togs fram med input från medlemmarna. Du kan också söka svar i SKBs frågeforum som samlar frågor om medlemskap, att söka lägenhet, att bo hos oss och andra frågor.

Sök lägenhet
Sök fordonsplats
Prova en virtuell lägenhetsvisning i kvarteret Docenten
Mina sidor
Frågeforum

Skärmbild av lägenhetsväljaren för kvarteret Docenten.

Med den digitala bostadsväljaren ser du var i fastigheten de olika lägenheterna finns. Bild: Studio Superb

2020-09-02