Till nyhetsarkivet

Adventsutmaning på instagram

Fram till jul kan du delta i en klurig utmaning på vårt instagramkonto. Lyckas du klura ut svaren på adventshelgernas bildgåtor kan du vinna ett pris.

Varje adventssöndag kommer en bildgåta på SKBs instagramkonto. Svaret på gåtan är ett ord och efter den fjärde advent har du fyra ord. Då tar du första bokstaven i varje ord, i samma ordning som de presenterades på Instagram, och läser vilket ord de bildar. Det ordet skickar du in till oss och kan vinna ett av de tre priserna.

För att delta i tävlingen skriver du ett mejl med ”Adventsutmaningen” i ämnesraden till skb@skb.org. I mejlet skriver du ordet som bildades efter de fyra inläggen i adventsutmaningen. För att du ska kunna vinna behöver du skriva namn och adress i mejlet, så att vi kan skicka vinsten till dig. Om vi får tagga ditt instagramkonto i inlägget där vi berättar om det rätta svaret och om vinnarna, så skriv ditt instagramnamn i mejlet. Sista datum att mejla in svar är 2 januari 2024.

Vinsterna är ett paraply, ett badlakan och en vattenflaska, alla smakfullt dekorerade med SKBs logotyp. Vinnarna kommer att meddelas per mejl. Tävlingen är inte öppen för anställda på SKB.
Följ SKB på Instagram, så att du inte missar adventsutmaningen! Vårt instagramnamn är @skb_kooperativbostadsforening.

Kvarteret Marviken, Årsta

Det handlar om kvarteret Marviken i adventsutmaningens första inlägg. Foto: baraBild

2023-12-01