Till nyhetsarkivet

Besök det livsnära nya kvarteret i Kista Äng

Redan nu kan du gå på virtuell lägenhetsvisning i vårt fina kvarter Torshamn. Här bygger vi ett boende med många mötesplatser, med närhet till kommunikationer och service.

Lägenheterna i Kista Äng, inom gångavstånd från Kista tunnelbanestation, beräknas stå klara för inflyttning från årsskiftet 2024/2025. Tack vare 3D-tekniken är det möjligt att redan nu gå på en virtuell visning som erbjuder arkitektonisk visualisering med stark närvarokänsla. Med den digitala bostadsväljaren ser man också var i fastigheten de olika lägenheterna finns. Tekniken gör att du som är intresserad titta närmare på de kooperativa hyresrätterna i Kista redan nu, innan intresseanmälan öppnar, senare i vår.

3D-visningen släpper in dig i en typlägenhet i kvarteret, där vi har utformat bostäder för att passa olika livssituationer. Lägenhetstyperna varierar från yteffektiva ettor och tvåor till spatiösa etagelägenheter om sex och sju rum. Nästan hälften är tvåor, både små och stora. I kvarteret finns även många fyror. Perioden för intresseanmälan inleds i början av maj månad.

Här kommer du direkt till vår virtuella visning.

Här får du veta mer om kvarteret Torshamn.

3D-illustration av ett sovrum i kvarteret Torshamn

Titta närmare på insidan av kvarteret Torshamn i Kista, med vår virtuella visning. Illustration: Studio Superb

2024-03-11