Till nyhetsarkivet

Dags för köandes medlemsmöte 8 maj

Ett tydligt vårtecken är de årliga ordinarie medlemsmötena för SKBs medlemmar. Nu har perioden börjat då boende samlas till medlemsmöten i kvarteren och den 8 maj knyts den ihop med köandes medlemsmöte.

Att delta på medlemsmöten är ett bra sätt för dig som SKB-medlem att hålla dig informerad om vad som är på gång i föreningen. Där träffar du såväl andra medlemmar som föreningens förtroendevalda. Du kan ställa frågor, delta i diskussioner och att påverka. Vid medlemsmötet väljs representanter till SKBs fullmäktige. Dessutom går man igenom SKBs årsredovisning och årets motioner.

Vid köandes medlemsmöte väljs ledamöter till fullmäktige som representerar alla medlemmar som inte bor i våra kvarter. Mötet tar upp samma frågor som medlemsmötena i kvarteren, så alla medlemmar har samma möjligheter att engagera sig. Där träffar du inte bara andra engagerade SKB-medlemmar, utan också vd Ingrid Gyllfors och fastighetsutvecklingschef Johan Jarding, som berättar om var vi bygger nytt och om annat som är på gång – nu och framåt.

Efter köandes medlemsmöte blir det ett samtal om de senaste inrednings- och trädgårdstrenderna med inredningsprofilen Johanna Hulander. Hon driver bland annat Inredningspodden, Sveriges största podcast om inredning, design och arkitektur.

Anmäl dig till köandes möte

Du som är boende har fått din inbjudan till medlemsmöte från kvartersrådet. Du som är köande medlem hittar mer information och en länk för att anmäla dig här.

Porträttbild av Johanna Hulander

Deltagare vid köandes medlemsmöte har möjlighet att vara med vid ett samtal med inredningsprofilen Johanna Hulander. Foto: Robert Gabrielsson

2023-04-19