Till nyhetsarkivet

God jul och gott nytt år

Vi avslutar ett år präglat av utveckling och förnyelse och vill rikta ett stort tack till alla er som varit med. Under 2019 har SKB med framgång fortsatt bygga och förvalta bostäder i den växande regionen.


Efter att ha tagit spadtaget för de första kooperativa hyresrätterna i Uppsala är arbetet nu full gång i Rosendal. Även i Hagastaden har vi startat arbetet med ett nytt kvarter.

SKB har kunnat synas och höras i olika sammanhang i aktuella bostadsfrågor. Vi har debatterat bostads- och föreningsfrågor i Almedalen, i Uppsala och på tidningarnas debattsidor. Allt arbete som SKB-medarbetare gjort belönades med flera priser och hedersutmärkelser, bland annat Bopriset till minne av Josef Frank.

Samarbetet med Läxhjälpen går vidare och till jul fortsätter vi också att stödja Stockholms Stadsmissions arbete för kvinnor i hemlöshet

Nu knyter vi ihop ett år av aktivt bostads- och samhällsbyggande med en stark inriktning mot hållbarhet, där vår ekonomi är i balans och där vårt medlemsantal fortsätter att öka.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Vi stödjer Stadsmissionens arbete för kvinnor i hemlöshet

2019-12-20