Till nyhetsarkivet

Fribiljetter Annedal 2012!

Den 16-26 augusti pågår en boutställning i den nya stadsdelen Annedal i Mariehäll i Bromma.

SKB deltar i boutställningen för att informera om vårt nya kvarter Tant Gredelin. I samband med utställningen delar vi ut 500 fribiljetter till våra medlemmar!


SKB delar ut sammanlagt 500 fribiljetter till boutställningen Annedal 2012 till våra medlemmar.

Du hämtar ut biljetterna i SKBs utställningstält inne på Annedalsområdet under själva utställningsdagarna (16–26 augusti mellan kl 10–20). Tältet står på Annedalsvägen 35.

Glöm inte ditt medlemskort! Du kan hämta ut två biljetter per medlemskap. (Barn under 16 år går in gratis.)

Obs! Det är först till kvarn som gäller och när denna information tagits bort från hemsidan innebär det att biljetterna är slut.

Boutställningen Annedal 2012
Under boutställningen 16–26 augusti presenterar ett tjugotal bostadsföretag tillsammans med Stockholms stad och Sundbybergs stad det nya området Annedal. I likhet med de tidigare boutställningarna finns även ett tjugotal visningslägenheter som speglar nya bostadslösningar och inspirerande inredningar.

Eftersom byggandet av SKBs kvarter Tant Gredelin knappt påbörjats vid tidpunkten för utställningen deltar SKB med ett tält där vi presenterar vårt kvarter. Du hittar oss på Annedalsvägen 35.

Läs mer om boutställningen, programmet, hur du tar dig dit, etc

Läs mer om själva området Annedal
www.boiannedal.se
vision.stockholm.se/annedal

Kvarteret Tant Gredelin
SKBs kvarter Tant Gredelin ligger i den södra delen av Annedal bara ett stenkast från en av områdets parker. Kvarteret är format kring en stor grön gård, med en större huskropp på fem till sju våningar och en mindre med fyra marklägenheter i två plan. Fasaderna består av tegel.

I kvarteret ryms 104 lägenheter som varierar från ett till fem rum och kök. Alla lägenheter har stor balkong eller uteplats som vetter mot gården eller gatan. Inflyttning beräknas ske med start senhösten 2013.

Läs mer om Tant Gredelin

Vi ses på boutställningen Annedal 2012 den 16–26 augusti!