Till nyhetsarkivet

Första pris för högsta förvaltningskvalitet

Det blev första pris för SKBs förvaltningskvalitet i årets tävling Branschindex Bostäder och Kontor. SKB fick ta emot pris i klassen ”Bostäder fler än 1 000 lägenheter” och var också en av tre nominerade i klassen ”Kontor/lokaler”.

– Att än en gång få pris för vår bostadsförvaltning är helt fantastiskt! Vi är mycket stolta över att våra boende om och om igen ger oss högsta betyg i Branschindex, säger Eva Nordström, vd.

Det här är den sjunde gången SKB har fått pris för högsta förvaltningskvalitet för bostäder och vi har varit nominerade varje år sedan Branschindex Bostäder började 2011. För tredje året i rad var vi även nominerade i klassen ”Kontor/lokaler”.

Priserna delades ut 20 september på Business Arena i Stockholm, mötesplatsen för aktörer i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Ett stort antal svenska bostads- och fastighetsbolag deltar i tävlingen, som förutom att mäta kvaliteten på bolagens förvaltning, också syftar till att öka kundorienteringen i branschen.

SKB fick ta emot pris för högsta kvalitet i bostadsförvaltningen. Från vänster Marie Linder, ordf Hyresgästföreningen, Claes Göthman, förvaltningschef SKB, Martin Gustafsson, ansvarig affärsutveckling AktivBo, Eva Nordström, vd SKB och Lena Stark, vd Fastighetsnytt.

Läs gärna mer på www.branschindex.se

2018-09-20