Till nyhetsarkivet

SKB vann första pris för högsta serviceindex 2014

På AktivBos årliga prisutdelning Benchmark Event, som gick av stapeln den 5 februari, vann SKB pris för högsta Serviceindex 2014 i storleksklassen 3 000–8 999 lägenheter!
Serviceindex är sammansatt av fyra områden – Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och snyggt samt Hjälp när det behövs. Förstapriset i form av en gnistrande kundkristall finns att beskåda på prishyllan i SKBs reception på Drottningholmsvägen 320.

AktivBo är det företag som SKB anlitar för att utföra de hyresmedlemsenkäter som genomförs vartannat år sedan 2006. Benchmark Event är AktivBos årliga tillställning där de uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna.

År 2012 när SKB genomförde hyresmedlemsenkäten förra gången vann vi också detta ärefyllda pris vid Benchmark Event. För resultatet från enkäten som genomfördes dessförinnan (2010) vann vi klassen ”Årets Lyft Serviceindex”, som innebär att vi var det företag som förbättrat vårt Serviceindex mest.

SKB vinner Benchmark Event