Till nyhetsarkivet

Utveckla dina styrkor med SKB

Att engagera dig i SKB ger dig unika möjligheter att bygga nätverk, lära dig nya saker och fördjupa de kunskaper du har med dig. Just nu är det nomineringsperiod för SKBs styrelse, hyresutskott och revision.

– Jag har fått vänner och intressen som varit livslånga. Ju mer tid jag lägger ner på mitt engagemang, desto större är min känsla av samhörighet och desto mer lär jag mig. Så att lägga ner mycket tid på ideellt engagemang är positivt för mig, säger Fredrik Holm, köande fullmäktigeledamot och ordförande i valberedningen.

Fredrik beskriver att engagemanget får människor att växa och göra konkreta bidrag till omvärlden. Förtroendevalda stärks till framtida roller och uppdrag, såväl inom SKB som utanför.

Vägen in i engagemanget ser olika ut och kan ta nya riktningar genom det egna intresset. Fredrik Holm berättar:
– Jag har tidigare varit engagerad i scouterna och Friskis & Svettis. I alla sammanhang har jag börjat som medlem, gillat verksamheten och sedan efter ett antal år gått vidare till att bidra. Jag har velat ge tillbaka för att jag har sympatiserat med verksamheten. Det gäller även SKB. Det är en otroligt välskött förening som skapar fina boendemiljöer. I fullmäktige representerar jag de köande. I valberedningen kan jag föreslå bra personer som kan utveckla SKB.

Ta nya steg framåt

Om du vill utveckla dina styrkor och vara med och påverka ditt framtida boende och bidra till föreningens utveckling, så är det en perfekt kombination för våra kommande förtroendeposter. Vi strävar efter mångfald och välkomnar medlemmar med olika personligheter, åldrar och erfarenheter. Nominera dig själv eller en annan medlem redan idag. Sista nomineringsdag är 29 februari.

Här hittar du mer information.

Porträttbild av Fredrik Holm.

Fredrik Holm är ordförande för SKBs valberedning. Foto: Karl Nordlund

2024-01-25