Klimatsmart och inflyttningsklart.
Vi har en kooperativ hyresrätt till dig.

Än finns ett fåtal lediga och nyproducerade lägenheter i Rosendal, Uppsala.
Här bor du hållbart med solceller på taket, supermiljövänlig tvättstuga och elcykelpool.
Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

 

Hur är det att bo och leva i Rosendal?
Kom på Öppet Hus lördag 21 maj!

I Rosendal har Uppsala gjort stora satsningar för att skapa en innovativ och hållbar stadsdel. Nu bjuder Uppsala kommun in till Öppet Hus och välkomnar allmänheten och SKBs medlemmar till en dag med många roliga och intressanta aktiviteter för alla åldrar!

När? Lördag 21 maj kl 10.00–17.00. SKB har Öppet Hus i kvarteret Docenten kl 10.00–14.00.

Var? Stadsdelen Rosendal. Du kan ta dig dit på flera sätt – med cykel, till fots eller med buss (avstigning vid hållplats ”Rosendals torg”, se www.ul.se). SKBs kvarter Docenten har adress Kansliskrivargatan 8.

Vad? Hur är det att bo och leva i området? Följ med på en resa genom Rosendal. Det blir allt från konstvandringar, smakupplevelser, guidade visningar till teaterföreställningar och mycket mer för både stora och små. Här kan du läsa mer om programmet och hur du tar dig dit.

Välkommen till SKBs kvarter Docenten

Vi har öppet hus kl 10.00–14.00 i det nybyggda kvarteret Docenten. Här bor medlemmar hållbart med solceller på taket, supermiljövänlig tvättstuga och elcykelpool.

SKBs medarbetare finns på plats för att berätta om kooperativ hyresrätt, verksamheten och för att visa vårt miljösmarta hus samt med möjlighet att besöka en lägenhet.

Välkomna!

 

 

Foto: Studio Superb, baraBild, Maskot/Johnér.