Digitala kallelser till lägenhetsvisningar

SKB skickar idag en stor mängd kallelser till lägenhetsvisningar. Att skicka dessa med vanlig post innebär en negativ miljöpåverkan och kostar mycket pengar. Många medlemmar vill dessutom ha möjlighet att ladda ner kallelsen digitalt.

Från och med 18 april kommer kallelser till lägenhetsvisningar att skickas digitalt. Du som gör intresseanmälan och vars turordning är tillräcklig för att bli erbjuden att titta på lägenheten, kommer att få ett mejl om att du har fått en kallelse. Kallelsen med information om lägenheten, visningstid etc finns på Mina Sidor. Den kan läsas på skärm, laddas ner till dator, smartphone eller läsplatta (som pdf). Du kan också skriva ut den.

Mejladress
Mejlen blir allt viktigare för dialogen mellan dig som medlem och SKB. Därför är det viktigt att SKB har rätt mejladress till dig. Kontrollera gärna att du har en mejladress registrerad. Stämmer den? Om inte ber vi dig ändra den. Det gör du enklast genom att logga in på Mina sidor. Gå till rubriken Kontaktuppgifter, ändra och tryck på Spara.

Om du saknar digitala möjligheter
Du som vill söka lägenhet men saknar tillgång till dator, smartphone eller läsplatta och inte heller har någon vän eller anhörig som kan hjälpa dig, kan få hjälp av SKB. Ta i så fall kontakt med uthyrningen genom att ringa SKBs servicecenter på telefon 08-704 60 00.

Vi noterar då vad du söker (lägenhetsstorlek och område) och skickar brev när en sådan lägenhet blir ledig. Du ansvarar sedan själv för att göra din intresseanmälan, vilket kan göras per telefon till servicecenter. Om din turordning är tillräcklig för att få erbjudande om att titta på lägenheten, skickas sedan kallelsen med brev.