Vill du jobba tillsammans med oss?

Här får du trevliga kollegor och möjlighet att utmanas och utvecklas. Vi arbetar för en mer varierad bostadsmarknad och för att skapa rum för fler.

Lediga tjänster

Vi söker tre engagerade fastighetsskötare

Nu behöver vi dig som vill jobba med placering i Fruängen, Husby, eller Vasastan. Rollen som fastighetsskötare är självständig och du får eget ansvar för dina fastigheter.

Här hittar du mer information och gör din ansökan till den tjänst du är intresserad av:

Fastighetsskötare med placering i Fruängen.

Fastighetsskötare med placering i Husby.

Fastighetsskötare med placering i Vasastan.

 

Vi söker en fastighetsförvaltare

Vi söker dig som vill jobba som fastighetsförvaltare i Västerort, med placering i Abrahamsberg. Som fastighetsförvaltare hos SKB erbjuds du en utvecklande och rolig tjänst, med stort ansvar. Du har ett helhetsansvar för ditt förvaltningsområde med närmare 1200 lägenheter och personalansvar för 10 fastighetsskötare.

 

Här hittar du mer information och gör din ansökan.

 

En arbetsplats med glädje och gemenskap

Det är lätt att trivas på SKB. Kanske för att vi varje dag känner att vi skapar nytta tillsammans – att vi jobbar för gott.

Här finns utrymme att lära, växa och bidra

I dag är vi över 140 medarbetare inom bland annat nyproduktion av bostäder, drift, fastighetsskötsel, ekonomi och IT. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och känna att de både utvecklas och utmanas i sitt arbete.

Vi är en ansvarstagande, trygg och stabil arbetsgivare som värnar om medarbetarnas hälsa och kompetensutveckling. Här finns en bra och trevlig arbetsmiljö.

Vi jobbar för den kooperativa hyresrätten

Hållbarhet är viktigt för oss, på alla sätt. Vi värnar om miljön, återinvesterar överskottet i verksamheten och tar ett socialt ansvar. Det vi bygger förvaltar vi själva, för evigt. Faktum är att vi inte har sålt en enda fastighet på över 100 år.

Så det är kanske inte så konstigt att vi flera år i rad har blivit utsedda till en av Sveriges bästa bostadsförvaltare. Och det tänker vi fortsätta med. För vi är övertygade om att nyckeln till att trivas på sin arbetsplats är att ha ett jobb där man bidrar till något gott.

Möt oss på SKB